Girls1st denmark Libresse initiative
Om Girls1st
 

Girls1st - et initiativ fra Libresse

Vi fik en idé. Vi ville lave en ny hjemmeside. En hjemmeside som faktisk kan være til gavn. Vi tænkte siden skulle handle om, når man får sin mens. (Fordi lige præcis omkring mens, ved vi super meget).
Så vi surfede lidt rundt og opdagede, at der var et hul i internettet. Internettet havde glemt at lave en side hvor piger kunne mødes og snakke, få inspiration, sparring, tips og svar på (lidt svære) spørgsmål fra nogle eksperter omkring ting man oplever for første gang som pige.

Så vi lavede sådan en side. For vi synes, det er super vigtigt, at der netop findes lige præcis det. En side, hvor man kan tænke højt og bredt om mens, kys, underliv, kærlighed eller ja, måske en dårlig hår-dag. Et sted hvor vi taler om alt. Piger der støtter og hjælper hinanden gennem alle de der spændende og svære ”første gange”, man går igennem, når man er mellem 11-17 år.

For vi ved, at jo mere man taler, spørger, sparrer og mærker efter omkring det der føles ubehageligt, mærkeligt, sjovt og spændende, jo mere sikker bliver man på hvad man selv synes, føler og tænker. Og jo mere trygt er man i de situationer og man får mere selvtillid og tør udleve sine drømme mere.
Vi tænker, at gennem spørgsmål fra vores eksperter, læse om det her med mens, blive støttet af andre piger og bare snakke om det i vores forum, det vil hjælpe dig til at navigere gennem de ting livet indeholder og er!

Ja, det er det det er. Ingen usagte ting eller skjulte dagsordener.

Vi kalder siden Girls1st og vi håber, at du kommer til at holde af den.

Har du spørgsmål, tanker, ønsker, kommentarer (eller hvad som helst) om Girls1st: Lad os høre! Vi vil høre hvad du har at sige!


Netiquette

Girls1st er en hjemmeside for piger skrevet af piger, hvor I kan mødes og dele information, inspiration, tips og ideer, videoer og oplevelser – ikke kun om den første menstruation, men også om en masse andre spændende førstegangsoplevelser. For eksempel dit første kys, din første fest, din første kæreste, dit første fritidsjob (og andre kommende førstegangsoplevelser). For at siden skal kunne fungere, og for at Girls1st skal kunne være et rart sted for os allesammen, er det vigtigt, at alle følger sig velkomne og bliver modtaget på en god måde. Så derfor kommer der her nogle grundregler, som vi gerne vil have, at I følger:

Forumet
For at kunne skrive i forumet skal du først registrere dig og oprette en konto på Girls1st.se (hvis du allerede har en konto på Libresse.dk, kan du sagtens bruge den). Der findes også andre tjenester på websiden, der kræver, at du registrerer dig. Når du registrerer dig, accepterer du samtidig følgende betingelser:

Ingen personangreb
Du må ikke forulempe, mobbe eller krænke andre brugere. Mudderkastning og bagtalelse, racisme eller hetz mod visse befolkningsgrupper er selvfølgelig strengt forbudt. Det er desuden også ulovligt!

Den rette attitude
Vær sød og venlig. Undgå at provokere, og skriv ikke noget ubehageligt til nogen. Lad være med at være truende eller aggressiv.

Alt, hvad der skrives i forumet, skal være skrevet med respekt og på en god måde. Tænk på, at du har en stemme, som andre lytter til! Og husk på, at alle har ret til at mene det, de vil, også selvom du ikke er enig. Det er jo det, der er hele tanken med et forum.

Kun seriøse brugere, tak
Du skal respektere loven om ophavsret (du må altså ikke lægge noget materiale op, som du ikke selv har skrevet). Girls1st.dk påtager sig ikke noget ansvar for brugere, der forbryder sig mod ophavsretten ved at udgive materiale, de ikke har ret til at udgive.
Læs mere under Brugervilkår.

Girls1st.dk skal være et rart sted, hvor alle kan få hjælp og støtte, når de oplever tingene for første gang. Så med jævne mellemrum rydder vi op ved at fjerne indlæg, der ikke overholder reglerne, er ulovlige, eller sårer andre på siden. Vær rar at give os besked, hvis du ser noget, som du synes, vi skal fjerne!

Billeder
Tænk dig godt om, inden du lægger billeder op. Alle brugere kan lægge et billede på deres profil. Billedet vises på Min side og i forummet (hvis du ikke har valgt at være anonym). Alle, der er logget ind, kan se dit billede, så overvej nøje, hvilke billeder du uploader. OBS! Hvis du lægger billeder ud af andre end dig selv, f.eks. en kendt, uden at have spurgt personen eller fotografen om lov, bryder du faktisk loven.

Brud på reglerne
Vi tror på, at de regler, vi har opstillet for Girls1st.dk gør siden til et bedre sted for dig, så vi forventer, at alle brugere følger dem. Alle, der bryder reglerne, eller som ikke viser andre brugere respekt, vil blive blokeret. Læs mere om vores generelle vilkår og betingelser under Brugervilkår.

Bagsiden af internettet
Husk på, at mange udgiver sig for at være en anden på nettet, end de er i virkeligheden. Vær forsigtig med, hvem du taler med, og giv aldrig personlige oplysninger til nogen på siden. Hvis du synes, at en bruger opfører sig mærkeligt eller beder dig om mærkelige ting eller lignende – så fortæl os det!

Her på Girls1st får vi hjælp fra en ekstern virksomhed, der fungerer som moderator. De hjælper os med at holde styr på diskussionerne. Med deres tilstedeværelse håber vi at opnå et hyggeligere forum med endnu flere spændende diskussioner.

Tips!
Vær fair.
Pas på dig selv, og hav det sjovt! 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.