Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Nu er det sådan, at jeg tror, at jeg er lesbisk! Men jeg er ikke sikker, for jeg vil gerne prøve at kysse en pige først, men jeg ved sgu ikke, hvem jeg skal kysse, så jeg synes nogle gange, det er lidt ubehageligt at være sammen med mine veninder, så nu ... hvad skal jeg gøre?
  • SVAR Behøver du kysse en pige for at være sikker? Det er ret almindeligt at have det sådan, at man føler, man har brug for en 'test', selvom man faktisk inderst inde godt ved det. Jeg siger ikke, at du ikke skal være sammen med en sød pige, men jeg synes ikke, du skal føle dig presset og stresset over det. Det skal jo også være den rigtige pige, så dit første 'lesbiske kys' ikke bare føles mislykket, også selvom du ikke nødvendigvis bliver så meget klogere af det. Jeg synes i stedet, at du skal begynde at kigge dig omkring i RFSL's forum: http://chat.rfsl.se/ De har også folk, man kan tale med (anonymt, hvis man ønsker det) om sin seksuelle orientering. Der ville jeg begynde. Men som sagt: Du kan jo sagtens kysse piger ved siden af for at teste, bare du ikke gør det, fordi du føler, at du 'skal', selvom du egentlig ikke er klar til det.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.