Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over et år, og jeg elsker ham virkelig. Men jeg har lavet en MEGET stor fejl, og nu siger han, at han har brug for at tænke over sine følelser for mig. Han har 'tænkt' i ca. 2 måneder nu. Vi taler sammen hver dag, og det føles som om, han stadig kan lide mig, men han siger at han stadig ikke ved noget. Men i dag sagde han til mig, at han holder af mig, men at han ikke ved, hvor meget og om det er nok. Det, jeg gerne vil spørge om, er: Hvad kan jeg gøre? Er der overhovedet noget, jeg kan gøre? Jeg har tænkt på at stoppe med at tale med ham i et stykke tid, så han måske begynder at savne mig og indser, at vi bør være sammen? Jeg vil gøre hvad som helst! Jeg kan ikke slippe ham nu!
  • SVAR Spørg ham! Det kan være, at han siger, at han synes, at I skal holde en pause, eller også synes han, at I skal fortsætte – det er faktisk kun jer to, der kan afgøre det sammen. Forklar, hvordan du har det, og sig, at du gerne vil have, at I skal være sammen, og at du vil gøre det, der skal til. Og så skal han ikke lade dig vente for længe – hvis man er forelsket, skal man kunne mærke det rigtigt, tænker jeg. Held og lykke!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.