Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Min kæreste er usikker på sine følelser for mig, og jeg er rigtig bange for, at han skal gøre det forbi ... Eftersom det var min fejl, at han blev usikker, er jeg næsten sikker på, at han bare er bange for, at det skal ske igen. Jeg har talt med ham og sagt, at jeg aldrig vil gøre det igen, men han er stadig usikker. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at få ham til at indse, at han elsker mig? Og hvis han ikke indser det, hvad skal jeg så gøre for at glemme ham? Han er hele min verden!
  • SVAR Det eneste, du kan gøre, er at fortælle ham, hvordan du virkelig har det, og love, selvom det er svært, at det aldrig kommer til at ske igen. Hvis det bliver nødvendigt at glemme ham, synes jeg, at du skal forsøge at lade være med at tænke på ham, ikke tale om ham og bare lade som om, han er luft. Jeg har også engang glemt alt om en fyr og det var – i hvert fald for mig – den mest effektive metode. Jeg lod det også tage den tid, det tog – jeg gik ikke ud med nogen andre og var bare mig selv. Jeg var ikke sammen med nogen andre i lang tid, indtil det ligesom var ude af kroppen, og da jeg så senere mødte ham, jeg er sammen med nu, så var jeg faktisk helt færdig med ham. Og det bedste var, at jeg vidste, at min nye kæreste ikke bare var en rebound – det er ægte kærlighed. Så giv det tid. Og tillad dig selv at være ked at det, men ignorer ham. Held og lykke! Jeg ved, det er svært, men det skal nok gå.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.