Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg tror, at jeg er forelsket, men jeg er ikke sikker. Det er ret lang tid siden, jeg sidst var forelsket haha. Hvordan ved jeg, om han også kan lide mig? Kan du ikke også give mig nogle flirtetips? Jeg er virkelig dårlig til at flirte :)
  • SVAR Hvor dejligt, at du (måske) er forelsket! Det kan være svært at vide, om nogen kan lide en. Man bliver ligesom nødt til at kommunikere det ud på en eller anden måde. Det letteste er jo klart at tage 'snakken', d.v.s. fortælle ham lige ud, hvordan du har det, og spørge ham, hvordan han har det med dig. Det er måske lidt skræmmende, men det er den eneste måde at være helt sikker på! Og så er du også sikker på, at han ved præcis, hvordan du føler. Mærk efter, hvordan du har det, og kast dig ud i det! Jeg har også et par flirte-tips! I min erfaring kan drenge tit godt lide piger, der er lidt svære at få fat på. Du ved, den klassiske 'man vil altid gerne have det, man ikke kan få'. Selv har jeg aldrig spillet 'hard to get', når der var nogen, jeg rigtig godt kunne lide, tværtimod! Men det lykkedes mig alligevel at få fat i verdens bedste kæreste, så alle er jo forskellige på den måde. Det bedste er bare at være sig selv, så plejer det meste at løse sig hen ad vejen, når man møder den rigtige! Så flirt løs!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.