Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg kan lide en fyr, som er et år yngre end mig, og jeg spurgte ham for nogle år siden, om vi skulle komme sammen, og han sagde nej. Men jeg er forelsket i ham nu. Vi kender hinanden, men ikke 100 %. Mine tre bedste veninder synes, at han er umoden, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg vil være sammen med ham. Jeg ved ikke, om jeg tør spørge ham, hvordan han har det med mig. Skal jeg spørge ham, eller hvad skal jeg gøre?!
  • SVAR Jeg synes, du skal prøve at nærlæse hans signaler – virker det, som om han kan lide dig? Det kan jo være, at han er helt vild med dig men er for genert til at vise det, og så er der jo ikke så mange andre muligheder for at finde ud af det end at spørge rent ud. Men hvis du synes, det er svært at spørge lige ud, kan du jo begynde at hænge mere ud med ham og flirte lidt med ham ... Giv ham komplimenter, rør let ved ham (læg f.eks. en hånd på hans arm) for at vise, at du er interesseret. Og efter et stykke tid kan du jo fortælle, hvordan du har det, sige, at du godt kan lide ham. Og jeg synes, at du skal forklare dine tre bedsteveninder, at du faktisk rigtig godt kan lide denne her fyr, og at du gerne vil have, at de støtter dig i det, uanset hvad de synes om ham. For det vigtigste for dem burde jo være, at du er glad og har det godt med det her, eller hvad?
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.