Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg hedder Lovisa, og jeg er 12 år. Jeg har rigtig længe været fast besluttet på, at jeg ikke vil foretage nogen forhastede valg, når det handler om kærlighed, og jeg har sagt, at jeg ikke skal være sammen med nogen, før jeg er klar til det. Problemet er, at jeg ikke ved, om jeg er klar. Nu er jeg blevet forelsket i en dreng (det tror jeg i hvert fald, jeg har jo ingen erfaring i det), og han har spurgt mig, om vi skal komme sammen, men jeg har sagt nej (mest for min stoltheds skyld). Han har spurgt mig 2 gange nu, men jeg ved ikke, om jeg tør spørge ham selv, og jeg vil ikke bede en ven om at gøre det. Det er fejt, synes jeg. Vi er bedste venner, men vi 'skændes' en del, mest for sjov. Jeg ved, at han stadig er lidt forelsket i mig, men jeg ved ikke, om det er nok, eller om jeg tør kaste mig ud i et forhold. Jeg magter ikke at gå igennem det helvede, som det garanteret er, når man slår op med nogen; jeg får det endda dårligt, når mine veninders kærester slår op med dem. Vær sød at hjælpe mig!
  • SVAR Det er smaddersvært, men når du er klar, så vil du nok vide det. At komme sammen behøver ikke at være særligt kompliceret – de bedste forhold er jo dem, hvor man er bedstevenner ... Jeg synes, du skal tage mod til dig og spørge ham selv eller bede en ven om at gøre det. Hvis du kan lide ham, har du jo ikke noget at tabe!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.