Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL JEG har et problem: Jeg kan lide en ekstremt sød og dejligt fyr. JEG har været hjemme hos ham to gange, og det virker som om, vi kan lide de samme ting, men hver gang vi har været hjemme hos ham, har vi været fem personer. JEG tror ikke, at han kan lide mig, men JEG tror, hans tvillingebror kan, men der er et andet problem, og det er at min veninde også kan lide ham, og JEG vil jo ikke svigte hende. Hjælp mig!
  • SVAR Ja, det er jo lidt af en suppedas ... Jeg synes, at du først og fremmest skal tale med din veninde om denne her dreng, ganske enkelt spørge hende, hvordan hun har det med ham. Hvis det er sådan, at hun også kan lide ham ... Ja, så synes jeg faktisk, at I skal sætte jeres venskab højere end ham. Ingen dreng i hele verden er nemlig værd at miste et venskab over. Det der med at kunne lide nogen sker jo ret ofte, og man skal nok skelne imellem det og så rigtig forelskelse, altså når man slet ikke kan få den anden person ud af hovedet. Så jeg synes, du skal forsøge at undgå at havne i et rod af følelser og i stedet vælge at satse på en helt anden dreng. Måske en, som dine veninder ikke kender?
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.