Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg har brug for hjælp! Jeg kan lide en dreng, og han kan også lide mig, så du undrer dig sikkert over, hvad problemet er? Jo, problemet er, at jeg er 13, og han er 19 ... Så jeg har virkelig brug for hjælp: Kan det blive til noget imellem os, eller er han for gammel?
  • SVAR Ja du, det er lidt besværligt med det med alder, synes jeg, det sker nemt, at man forelsker sig i nogen, hvor aldersforskellen er stor, og på trods af, at det egentlig bare er tal, spiller de tal en ret stor rolle. For eksempel er det vigtigt at tænke på, at det faktisk ikke er lovligt at have sex med nogen under 15 år, fordi man ifølge loven faktisk er mindreårig indtil da. Nu ved jeg jo slet ikke, om det er aktuelt, men det kan være smart at have i tankerne. Og ud over det? Ja, det er 6 år, 6 år, hvor der sker rigtig mange ting, gymnasiet og livet og studietiden og alt sådan noget. Det er egentlig ikke mærkeligt, at det nogle gange kan føles som de længste 6 år nogensinde. Jeg synes, det er vigtigt, at du ved, hvad du vil. Måske kan du tale med en voksen i din omgangskreds, der ligesom kan være din backup, så du har nogen at støtte dig til, hvis der skulle blive brug for det. Det tror jeg er ret vigtigt. Jeg tror, at du skal tænke dig rigtig grundigt om, og det skal han også. Og så skal I tale sammen om det, så I begge ved, hvor I står, og hvad det indebærer, hvis I skulle beslutte jer for at blive et par. Hvis du kan, synes jeg, du skal tale med dine forældre, eller måske en ældre søskende om det.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.