Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er så forelsket i en helt fantastisk fyr, vi har mange fælles interesser, og vi har talt en del sammen og endda været på samme lejrskole i en uge, og han er bare så utroligt sød. Problemet er, at han er ret meget ældre end mig, han er 6 år ældre, men det føles virkelig ikke sådan, når vi er sammen. Han læser i udlandet lige nu, så jeg har forsøgt at tage den lidt med ro og ikke være for frembrusende. Jeg har forsøgt at flirte lidt, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ... Jeg er så bange for, at det skal gå i stykker, for jeg er så forelsket, og han er så lækker. Hvad synes du, ville være et godt træk?
  • SVAR Jeg synes, at det der med alder er ret ligegyldigt, så længe man virkelig ikke føler det som en hindring. Min kæreste er lidt over otte år ældre end mig, men det er absolut ikke noget, der spiller en rolle for nogen af os, det gør ikke vores relation hverken værre eller bedre. Vi er jo allesammen forskellige, nogle er meget tidligt modne, andre er atten år gamle, lige indtil de fylder fyrre ... Så jeg synes ikke, du skal hænge dig i aldersforskellen, så længe du er forelsket, og han er sød og rar! Det der med langdistanceforhold kan være kompliceret, men hvis man bestemmer sig for, at det skal fungere, så plejer det også at gøre det. Jeg synes absolut, du skal vise ham, at du er forelsket i ham og vil være sammen med ham, han har det jo sandsynligvis præcis ligesådan. Det er dumt at blive ved med at spille en masse spil bare for at ... Ja, hvad egentlig? Hvis han er sød – så go for it! Den slags vokser ikke på træerne.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.