Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er rigtigt forelsket for første gang i mit liv. Jeg har kendt ham længe. Men så fik jeg at vide, at min veninde kunne lide ham, og det fortsatte i nogle år. Jeg holdt aldrig op med at kunne lide ham, men jeg lod hende have ham for sig selv, fordi hun er en af mine bedste veninder. Hun holdt op med at kunne lide ham, og da faldt der en sten fra mit hjerte, så jeg spurgte hende flere gange, om hun kunne lide ham, og hun svarede nej, og der gik rigtig lang tid. Jeg tog mod til mig og fortalte ham, at jeg kunne lide ham, og han sagde, at han også kunne lide mig. Jeg har aldrig været så glad i hele mit liv. Men det viste sig, at min veninde aldrig var holdt op med at kunne lide ham, og hun sagde til mig, at venskab kommer først, og at jeg skulle vælge imellem hende og ham. Jeg er så forvirret over, at jeg måske ikke kan få den eneste, jeg nogensinde har følt sådan her for.
  • SVAR Åh det er svært! Jeg har aldrig gået ind for det valg, hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes, du skal prøve at forklare for din veninde, at du allerede har ladet jeres venskab komme først, og at hun havde sagt, at hun ikke havde følelser for ham mere. Forklar hende, at han også kan lide dig, og at han gør dig lykkelig. Jeg kan godt forstå, at hun synes, det er svært, men giv det lidt tid.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.