Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er forelsket i min fætter! Helt sygt, synes man jo ... Men han er verdens sødeste fyr. Og når vi mødes, har vi altid masser at tale om, og vi krammer altid. Nogle gange virker det næsten som om, at han flirter med mig (!), og jeg kan slet ikke holde op med at tænke på ham. Men han er 7 år ældre, og engang imellem føles det som om, han føler det samme for mig ... Men hvad skal jeg gøre? At være forelsket i sin fætter og blive kæreste med ham er da helt sygt, eller ...?
  • SVAR Da jeg var programleder for radioprogrammet P3 Star, fik vi af og til spørgsmål om fætre og kusiner og sommerfugle i maven, så usædvanligt er det altså ikke. Og det er heller ikke ulovligt at 'være sammen med' en fætter eller kusine, som det er med f.eks. søskende. Der er sikkert nogle, der synes, det er 'ulækkert' eller mærkeligt, men folk har jo altid en masse meninger om alting, så det synes jeg bare, man skal blæse på, når man er forelsket. Men det lyder jo som om, at det, du har med din fætter, er mere end bare en flirt, så jeg synes, du skal tænke lidt over, hvad det er, du vil. Vil du komme sammen med ham? Er han den rigtige for dig? Hvis det føles godt i maven, synes jeg bare, du skal køre på.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.