Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er en snart 16-årig pige, der har et problem. Det er sådan, at jeg er blevet håbløst forelsket i min tidligere lærervikar! Han arbejder ikke på vores skole længere, nu arbejder han i en lille butik inde i byen. Og han har tydeligt sagt, at vi ikke skal se ham som lærer, men bare som en helt almindelig fyr nu. Han er 20 år og den sødeste, dejligste, sjoveste og mest fantastiske fyr, jeg nogensinde har mødt! Men hvad skal jeg gøre? Jeg vil så gerne lære ham bedre at kende, og jeg kan snart ikke klare ikke at være sammen med ham mere. Jeg tænker på ham næsten hele dagen og hele natten. Jeg bor i en ret stor by, så jeg kan heller ikke regne med at løbe ind i ham ret tit, men jeg vil gerne begynde at hænge ud med ham, eller virker det underligt? At begynde at hænge ud med en næsten 4 år ældre fyr, man har haft som lærervikar et semester?
  • SVAR Hej du!
    Ja, den følelse kender jeg godt! Måske kan du give det et forsøg og gå ned i butikken, hvor han arbejder, og tale lidt med ham. Nogle gange er det nok til, at man opdager, at han ikke er helt så fantastisk, som man gik og troede. Der er jo altid risikoen for, at man har gået og bygget noget op inde i hovedet ... så gå ned og tal med ham, og find ud af det. Hvis han virker sød og fornuftig, kan det godt være, det kan fungere. Fire år er meget lige nu, men ikke senere, det er en afvejning, du må gøre dig!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.