Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er en pige på 13 år, som har ret ... eller meget dårlig selvtillid. Jeg er altid så genert, og jeg tør knapt nok tale med nogle af drengene <3 Jeg vil ikke være sådan her, og jeg føler mig også lidt udenfor i skolen :/ Hvad skal jeg gøre?
  • SVAR Først og fremmest synes jeg, du skal spørge dig selv: Hvorfor har jeg så dårlig selvtillid? For du fortjener jo ikke at have det, eftersom jeg er overbevist om, at du er en fantastisk smart, sjov og smuk pige. Jeg var også udenfor i skolen, men det var fordi jeg fyldte så meget og gik i 'mærkeligt' tøj. Selvtillid skal ikke handle om at gøre andre tilpas eller at få andre til at 'acceptere' en, det handler først og fremmest om at kunne lide sig selv og være god ved sig selv! Og DET fortjener vi alle. Jeg synes ikke, du skal satse på at blive bekræftet af drenge lige nu. I stedet synes jeg, du skal finde en eller flere hobbies, som du kan vokse med og blive god til! Jeg ved jo ikke, hvad du kan lide, men der er jo masser af ting, man kan foretage sig uden for skolen ... Jeg startede i en teatergruppe i sjette for at få nye venner og bedre selvfølelse, og det hjalp mig rigtig meget! Nogle af mine bedste venner i dag lærte jeg at kende der. Så undersøg, hvad der findes af muligheder der, hvor du bor, det kan være dans, teater, en sportsgren, at spille i et band, spille computerspil med andre ... Ja, hvad som helst, du kan lide. Og tro på, at du ER helt som du skal være, og at du KAN lige, hvad du vil. Jeg tror på dig!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.