Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
 • SPØRGSMÅL Jeg er biseksuel/lesbisk (jeg ved ikke rigtigt hvad), og jeg vil gerne springe ud over for 3 af mine 4 bedste venner her i sommer, den fjerde vil jeg springe ud over for inden for en måned. Men vi har ligesom ikke rigtigt nogen naturlig relation på tomandshånd. Enten ses vi alle fem eller slet ikke ... Hvordan skal jeg fortælle det – på sms eller irl???
 • SVAR Hej, kan du ikke skrive til dem allesammen samtidig? Ellers aftal at mødes med dem en og en. Gør det i dit tempo og på din måde. Det er det allervigtigste. Og tillykke med, at du springer ud. Jeg har flere veninder, der er bi-/homoseksuelle, og en del af dem gik i starten kun ud med drenge, nu kun med piger, og derimellem både drenge og piger, andre er gået fra at kalde sig biseksuel til at kalde sig lesbisk. Det fælles træk er, at vi alle forelsker os i mennesker og ikke så meget i personens køn.
 •  
 
Kommentarer
 • Bisexual
  Uploadet 30 jun, 2016, 21:02
  Bisexual Hej! Jeg er selv Biseksuel! Jeg har også kun sprunget ud til mine nærmeste, og jeg fortalte dem det bare og de har alle været cool med det! Men jeg ville sige at du skulle mødes med dem og sige det til dem!
   
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.