Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er 20 år og er sammen med en pige, og vi skændes bare hele tiden! Vi har begge en kort lunte, men nogle gange kan blive hun meget vred over ret små ting. Vores forhold hænger i en meget tynd tråd, og jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg skal gøre mere! Jeg bliver usikker på, om det er værd at satse mere på det, eller om vi bare skal droppe det og komme videre. Vi har været sammen i 6 måneder, og vi har haft op- og nedture siden den første måned. Kan du give mig nogle ideer til, hvad man kan gøre for at skændes mindre?
  • SVAR Tal sammen! Jeg har selv verdens korteste lunte, men det er faktisk blevet lidt bedre i mit forhold, netop fordi vi har talt om det. Jeg tror, det vigtigste er at vise, at man forsøger at ændre sig og ikke laver samme fejl igen og igen. Jeg synes, du skal tage mod til dig og tale med hende, forklare, at det føles uholdbart, og se, hvordan hun reagerer på det. Man må jo ofre sig lidt og gøre sig umage, når man er sammen med nogen, om det så er dig, der skal lære at leve med den korte lunte, eller hende, der skal tænke sig om en ekstra gang, det er det faktisk kun jer, der kan afgøre. Mit bedste råd mod kort lunte er at tælle til 10. Og så at få lov at være lidt i fred. Sådan har vi løst det. Jeg skal arbejde med 'surheden', og bagefter kan vi tale om det. Når det handler om småting, går det også tit meget hurtigt over. Tal om det, og mærk efter!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.