Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Jeg er 18 år, og mine forældre vil ikke lade mig overnatte hos min kæreste. Jeg ved godt, at jeg selv må bestemme, eftersom jeg er myndig, men det fungerer ikke rigtigt på den måde. Det føles bedre at have deres tilladelse, og jeg magter ikke at tage et opgør med dem. De synes, at vi skal 'vente', men vi har været sammen i et halvt år og har kendt hinanden i endnu længere tid. Min mor er superkristen, så ... What to do?
  • SVAR Det lyder godt nok besværligt at være myndig og alligevel føle, at ens forældre bestemmer over en. Det er nok desværre mere almindeligt, end man skulle tro, jeg har selv venner, der har haft det ligesom dig. Det, jeg synes, du skal gøre, er at invitere din kæreste med hjem, og at I og dine forældre sætter jer ned sammen og taler tingene igennem. Forklar dem, at I elsker hinanden og har en god og tryg relation, så kan det være, de indser, at du skal have lov til at gøre, som du selv vil, bare det gør dig lykkelig. Og du ER myndig, du MÅ gøre, som du selv vil. Og hvis snakken med dine forældre ikke fører til noget, må du holde fast i det faktum. For selvom det er smadderirriterende, så har de INGEN ret til at bestemme over dit liv og din seksualitet. Det er ganske enkelt undertrykkelse, og du er bedre værd end at blive styret af forældre, der ikke vil lade dig blive voksen og tage dine egne beslutninger. Så stå fast, og hav modet til at sætte dine forældre stolen for døren, og frem for alt: Hav modet til at følge dit hjerte.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.