Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL En forhenværende klassekammerat og jeg havde en flirt kørende i et stykke tid, han kunne være rigtig nuttet henne i skolen, sådan lidt i smug, og vi kunne sms'e med hinanden i timerne og snakke om alt mellem himmel og jord. Vi sås en dag og havde det rigtig sjovt, men da vi skulle ses næste gang, sendte han mig en sms, hvor han takkede mig og sagde, at jeg var en rigtig god ven, fordi jeg havde skaffet billetter til det, vi skulle. Han vidste, hvordan jeg havde det med ham, og derfor reagerede jeg ekstra kraftigt. Vi kom op at skændes, og derefter talte vi ikke sammen i et stykke tid. Da der var gået ca. en uge, spurgte jeg ham, om vi kunne lægge alting bag os, hvilket han gik med til. Siden da har vi hverken sets eller talt om det. Problemet er, at det hele kører rundt i hovedet på mig lige nu, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg ønsker bare, at alt kunne blive som før igen. Hvis jeg prøver at sms'e ham, svarer han ikke. Han svarer nogle gange, hvis jeg f.eks. spørger, hvordan det går, men ellers ikke, og jeg synes virkelig, der er svært. Hvad kan jeg gøre?
  • SVAR Jeg synes, du skal fortælle ham direkte. Det plejer at føles bedre, også selvom han ikke svarer eller kommer med et vittigt svar, så har du i det mindste fået det ud. Så skriv et brev eller en mail, men fortæl ham det hele, og se, hvad der sker. Hvis han ignorerer dig, har du i hvert fald fået det ud, og det vil sikkert gøre det lidt lettere at komme videre, selvom det stadig er svært ...
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.