Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Det føles som om, jeg prøver på at drømme mig til drømmefyren lige nu. Jeg vil virkelig gerne have et seriøst forhold, men jeg er ikke forelsket i nogen i skolen eller i nogen andre, jeg kender. Jeg ved præcis, hvordan min drømmefyr skal se ud, og hvordan han skal være, men jeg finder ham bare aldrig :/ Jeg kan sidde derhjemme og dagdrømme om ham i stedet for at lede. Det er rigtig længe siden nu, at jeg har været sammen med nogen, og jeg vil virkelig ikke prale, men jeg synes, jeg er blevet ret smuk på det seneste, og for lidt tid siden var der to drenge, der blev ved med at chatte rigtig meget med mig og 'like' mine billeder og sådan. Men de var altså ret mærkelige ... :/ Vær sød at sige, hvad jeg skal gøre for at finde den fyr, jeg leder efter.
  • SVAR Jeg har læst et sted, at vi tit stiller for store krav til vores partnere. Jeg tror, det handler lige præcis om drømmemanden, at man håber så meget på finde en fyr, der er på en helt bestemt måde. Jeg holdt op med at drømme – og pludselig stod drømmefyren der, det var helt utroligt, men sådan var det! Det kan være en god ide at gøre noget nyt, hvis man gerne vi møde nye mennesker. Begynde på en aktivitet, gå på en ny café eller noget i den stil! Men stop med at drømme, og bevæg dig lidt ud i verden i stedet for!
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.