Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
  • SPØRGSMÅL Det er sådan, at jeg er 14 og er sammen med en fyr på 19 (vi har været sammen siden april). Der er jo som sagt 5 års aldersforskel på os, og mine forældre virker ikke helt 'tilfredse' med det, så jeg tør ikke tage ham med hjem for at hilse på dem. Er det underligt at være sammen med nogen, der er så meget ældre end mig selv lige nu?! Der er mange, der siger: 'Men han er jo for gammel til dig' eller 'Men han vil jo bare have sex med dig, forstår du ikke det?' – så derfor tænker jeg på, om du som voksen også synes, det er underligt?
  • SVAR Ja du, det er lidt besværligt det der med alder, det er det virkeligt. Man har selv rigtig mange tanker, og andre har en masse meninger. Jeg synes, det er vigtigt, at du virkelig mærker efter, og at han mærker efter, og at I mærker efter sammen. Ifølge loven er det seksuel udnyttelse af en mindreårig, når du er under 15, det kan være godt at have i baghovedet. Men jeg synes, at I skal tale om det. For 5 år er ret meget, når den ene kun er 14, og blandt andet gymnasiet forandrer en rigtig meget.
  •  
 
Kommentarer
  • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.