Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Ofte stillede spørgsmål

Der er masser af spørgsmål, der er stillet før! Læs gennem vettja, måske er der noget, der kan hjælpe dig?

 
 
Brug for omgående peptalk? Prøv peptalkmafiaen!

Få hundredvis af piger til at heppe på dig, når du prøver noget for første gang.

 
Fandt du ikke det svar, du ledte efter?

Spørgsmål og svar

 
 • SPØRGSMÅL Jeg er blevet forelsket i en fyr på mit arbejde. Han er bager, og jeg har et fritidsjob der som afrydder og den slags. Han er nok ca. 5 år ældre end mig, eller måske nærmere 7 :) Og jeg er bare så forelsket. Men min veninde siger, at man ikke skal have et forhold, der hvor man arbejder.
 • SVAR På trods af, at de fleste mødes på arbejdet, så er det jo ikke helt optimalt at være forelsket i nogen på arbejdet. Især ikke, hvis han er så meget ældre. Men hvis du er forelsket, så er det jo sådan, det er. Spild ikke en masse tid på at være forelsket på afstand. Fortæl ham, hvordan du føler, og få det overstået :) Enten kan han også lide dig, og så bliver I et par, eller også har han allerede en kone/kæreste/sambo, og så går det hele i sig selv igen! Held og lykke!
 •  
 • SPØRGSMÅL Jeg er biseksuel/lesbisk (jeg ved ikke rigtigt hvad), og jeg vil gerne springe ud over for 3 af mine 4 bedste venner her i sommer, den fjerde vil jeg springe ud over for inden for en måned. Men vi har ligesom ikke rigtigt nogen naturlig relation på tomandshånd. Enten ses vi alle fem eller slet ikke ... Hvordan skal jeg fortælle det – på sms eller irl???
 • SVAR Hej, kan du ikke skrive til dem allesammen samtidig? Ellers aftal at mødes med dem en og en. Gør det i dit tempo og på din måde. Det er det allervigtigste. Og tillykke med, at du springer ud. Jeg har flere veninder, der er bi-/homoseksuelle, og en del af dem gik i starten kun ud med drenge, nu kun med piger, og derimellem både drenge og piger, andre er gået fra at kalde sig biseksuel til at kalde sig lesbisk. Det fælles træk er, at vi alle forelsker os i mennesker og ikke så meget i personens køn.
 •  
 • SPØRGSMÅL Jeg har fået følelser for en dreng, men jeg ved ikke, hvordan jeg også får ham til at kunne lide mig?
 • SVAR VÆR DIG SELV! Det er faktisk det eneste, der virker!
 •  
 • SPØRGSMÅL Min kæreste og jeg har været sammen i 6 måneder den 3. maj, og jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal give ham. Når man spørger ham, så siger han bare, at han ikke vil have noget, men han har brugt rigtig mange penge på mig, og han vil ikke have noget af mig. Hvad skal jeg gøre? HJÆLP!!!
 • SVAR Lav noget fint til ham! Indram et foto af jer eller sådan noget! Giv ham noget fint, der betyder noget, i stedet for at bruge en masse penge på det, det er mit bedste råd!
 •  
 • SPØRGSMÅL Der er en dreng, jeg rigtig rigtig godt kan lide. Men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få ham til også at kunne lide mig? :( Hvordan skal jeg være, hvad skal jeg gøre? :(
 • SVAR DIG SELV!!!!! Det er det eneste rigtige. Du skal være dig selv, så det er dig, han kan lide og ingen anden!
 •  
 • SPØRGSMÅL Jeg hedder Lovisa, og jeg er 12 år. Jeg har rigtig længe været fast besluttet på, at jeg ikke vil foretage nogen forhastede valg, når det handler om kærlighed, og jeg har sagt, at jeg ikke skal være sammen med nogen, før jeg er klar til det. Problemet er, at jeg ikke ved, om jeg er klar. Nu er jeg blevet forelsket i en dreng (det tror jeg i hvert fald, jeg har jo ingen erfaring i det), og han har spurgt mig, om vi skal komme sammen, men jeg har sagt nej (mest for min stoltheds skyld). Han har spurgt mig 2 gange nu, men jeg ved ikke, om jeg tør spørge ham selv, og jeg vil ikke bede en ven om at gøre det. Det er fejt, synes jeg. Vi er bedste venner, men vi 'skændes' en del, mest for sjov. Jeg ved, at han stadig er lidt forelsket i mig, men jeg ved ikke, om det er nok, eller om jeg tør kaste mig ud i et forhold. Jeg magter ikke at gå igennem det helvede, som det garanteret er, når man slår op med nogen; jeg får det endda dårligt, når mine veninders kærester slår op med dem. Vær sød at hjælpe mig!
 • SVAR Det er smaddersvært, men når du er klar, så vil du nok vide det. At komme sammen behøver ikke at være særligt kompliceret – de bedste forhold er jo dem, hvor man er bedstevenner ... Jeg synes, du skal tage mod til dig og spørge ham selv eller bede en ven om at gøre det. Hvis du kan lide ham, har du jo ikke noget at tabe!
 •  
 • SPØRGSMÅL Er det mærkeligt, hvis pigen er den ældste i et forhold? Jeg kan lide en dreng, som er to år yngre end jeg (jeg er 16). Jeg troede, at han var mindst lige så gammel som mig, da jeg mødte ham første gang. Jeg er mest bange for, hvad alle andre skal tænke om det, jeg ved godt, at jeg bestemmer over mit eget liv, men det er så svært at være helt ligeglad med, hvad andre tænker.
 • SVAR JEG KENDER DET!!!! Min kæreste er 9 måneder yngre end jeg, men det gør, at han er født året før. Jeg havde det rigtig svært med det i begyndelsen, jeg tænkte på det hele tiden, men det gik væk efter et stykke tid – hvorfor bekymre sig om det: Han er jo mere moden end mig og bedre til alting, så der er ikke noget at bekymre sig om. Hvis vi er sammen resten af livet, ender han alligevel med at dø før mig, så det udjævner sig. Så bare klø på. Der er ikke noget som helst galt i to års aldersforskel!
 •  
 • SPØRGSMÅL Det føles som om, jeg prøver på at drømme mig til drømmefyren lige nu. Jeg vil virkelig gerne have et seriøst forhold, men jeg er ikke forelsket i nogen i skolen eller i nogen andre, jeg kender. Jeg ved præcis, hvordan min drømmefyr skal se ud, og hvordan han skal være, men jeg finder ham bare aldrig :/ Jeg kan sidde derhjemme og dagdrømme om ham i stedet for at lede. Det er rigtig længe siden nu, at jeg har været sammen med nogen, og jeg vil virkelig ikke prale, men jeg synes, jeg er blevet ret smuk på det seneste, og for lidt tid siden var der to drenge, der blev ved med at chatte rigtig meget med mig og 'like' mine billeder og sådan. Men de var altså ret mærkelige ... :/ Vær sød at sige, hvad jeg skal gøre for at finde den fyr, jeg leder efter.
 • SVAR Jeg har læst et sted, at vi tit stiller for store krav til vores partnere. Jeg tror, det handler lige præcis om drømmemanden, at man håber så meget på finde en fyr, der er på en helt bestemt måde. Jeg holdt op med at drømme – og pludselig stod drømmefyren der, det var helt utroligt, men sådan var det! Det kan være en god ide at gøre noget nyt, hvis man gerne vi møde nye mennesker. Begynde på en aktivitet, gå på en ny café eller noget i den stil! Men stop med at drømme, og bevæg dig lidt ud i verden i stedet for!
 •  
 • SPØRGSMÅL Jeg er vildt forelsket i min dansklærer! Og sagen er jo netop den, at han er min dansklærer, og at han er 7 år ældre end mig! Jeg ved jo godt, at det aldrig kan blive til noget, men jeg kan ikke holde op med at tænke på ham! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre! På forhånd tak for svar! :)
 • SVAR Jeg var forelsket i min sejladsinstruktør. Jeg kunne kun tænke på ham, og til sidst lod jeg det bare blive ved det – tænke men ikke fantasere, ikke opbygge en fremtid eller tænke mums, bare sådan mere almindelige tanker. Til sidst forsvandt det, nok også fordi jeg blev forelsket i en anden, men det tog tid, så lad det tage den tid, det tager!
 •  
 • SPØRGSMÅL Jeg er en snart 16-årig pige, der har et problem. Det er sådan, at jeg er blevet håbløst forelsket i min tidligere lærervikar! Han arbejder ikke på vores skole længere, nu arbejder han i en lille butik inde i byen. Og han har tydeligt sagt, at vi ikke skal se ham som lærer, men bare som en helt almindelig fyr nu. Han er 20 år og den sødeste, dejligste, sjoveste og mest fantastiske fyr, jeg nogensinde har mødt! Men hvad skal jeg gøre? Jeg vil så gerne lære ham bedre at kende, og jeg kan snart ikke klare ikke at være sammen med ham mere. Jeg tænker på ham næsten hele dagen og hele natten. Jeg bor i en ret stor by, så jeg kan heller ikke regne med at løbe ind i ham ret tit, men jeg vil gerne begynde at hænge ud med ham, eller virker det underligt? At begynde at hænge ud med en næsten 4 år ældre fyr, man har haft som lærervikar et semester?
 • SVAR Hej du! Ja, den følelse kender jeg godt! Måske kan du give det et forsøg og gå ned i butikken, hvor han arbejder, og tale lidt med ham. Nogle gange er det nok til, at man opdager, at han ikke er helt så fantastisk, som man gik og troede. Der er jo altid risikoen for, at man har gået og bygget noget op inde i hovedet ... så gå ned og tal med ham, og find ud af det. Hvis han virker sød og fornuftig, kan det godt være, det kan fungere. Fire år er meget lige nu, men ikke senere, det er en afvejning, du må gøre dig!
 •  
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.