Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 

Expert: Julia Sofia

Julia Sofia

Navn: Julia Sofia Aastrup

Arbejde: Youtuber på fuld tid, og står bag kanalen 'Julia Sofia'

Første forhold: Jeg havde mit første seriøse forhold, da jeg var 16 år gammel. Jeg havde før det datet lidt, og havde haft små crushes. Men jeg vidste allerede, fra første gang jeg så min nu eks-bae, at jeg ville blive smask forelsket. Der var dog lidt problemer i starten, da eks-bae her, faktisk havde en kæreste. Jeg besluttede mig for, at jeg ville vente, og ikke være personen der skulle ødelægge et forhold. Men det viste sig faktisk, at tingene ikke gik så godt for de to, og de slog op, kort tid efter vi havde mødt hinanden. Vi blev forholdsvist hurtigt kærester, og jeg var viiildt forelsket, og det var den dejligste følelse i verdenen. Vi ville tage i biografen, i akvariums og ud og drikke kaffe og drinks. Vi gik i samme klasse i gymnasiet, og i starten var det skønt, fordi vi så en masse til hinanden. Men da tingede begyndte at gå lidt skidt, syntes jeg godt nok ikke at det var sjovt, at vi gik i klasse sammen længere. Vi besluttede os sammen for at slå op, fordi vi ikke rigtig længere var på the same page med mange ting. Vi er dog stadig utroligt gode venner i dag, og jeg er rigtig, rigtig glad for, at mit første forhold, var netop med denne person.

 

 
 
 
Brug for omgående peptalk? Prøv peptalkmafiaen!

Få hundredvis af piger til at heppe på dig, når du prøver noget for første gang.

 
Stil et spørgsmål
   

 
 
 

Du behøver ikke være medlem af Girls1st for at kunne stille et spørgsmål til en af vores eksperter. Men – vil du være med i snakken i vores forum, så er det bare at  eller registrere dig. Som medlem kan du også dele dine historier, få lidt peptalk af pepmafiaen og en masse andet!

 

Spørgsmål og svar

 
 • Anonym bruger
    2 kommentarer Uploadet 19 jul, 2016, 11:42
  Anonym bruger Hej jeg er 14 år og er begyndt at skrive men en dreng jeg gik i klasse med for 2 år siden, vi flirter lidt men han har en kæreste han overvejer at slå op med... Jeg kan godt lide ham, hvad skal jeg gøre?
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
  Hey du! Tusind tak for dit spørgsmål :)
  Uha, det er en rigtig øv situation, som jeg selv har stået i. Det er svært at finde ud af hvad man skal gøre, fordi ens hjerte siger måske 'GO FOR IT', men ens hjerne ved godt, at det måske ikke er det bedste. Jeg vil sige, at det er vigtigt, at I er ærlige og åbne. Da jeg mødte min første kæreste, havde personen faktisk en anden kæreste. Og for mig var det super svært at acceptere, da jeg jo var super forelsket. Men jeg lavede en aftale med mig selv, om at jeg ikke ville være skyld i, at såre et andet menneske, eller få et andet forhold til at gå i stykker. Så jeg sagde til min nu ekskæreste, at jeg ville vente på at deres forhold sluttede, og så kunne vi ellers tage den derfra.
  Det er måske ikke den rigtige løsning for dig, men husk i hvert fald at følge din mavefornemmelse!
  Knus Julia Sofia <3
 •  
 • Anonym bruger
    1 kommentar Uploadet 19 jul, 2016, 11:34
  Anonym bruger Hej jeg har hele tiden en lille smule udflåd og skal jeg så hele tiden gå med bind ??
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
 •  
 • Anonym bruger
    Kommenter Uploadet 04 jul, 2016, 11:12
  Anonym bruger Hey Julia Hvad gør man hvis man ik er den populæreste, men heller ik upopulær.... Og bare så gerne vil ha en kæreste, men det bare aldrig sker... Jeg er nu 13 år gammel og skal starte i 7 klasse efter sommerferien... Jeg har ku lide rigtig mange på meget kort tid, men de har self ik ku lide mig.... Jeg ved bare at jeg aldrig finder en kæreste og det er rimelig nederen Kh miiig
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
  Hej du! Tusind tak for dit spørgsmål :) 
  Jeg tror, at de følelser du går rundt med, er der rigtig mange andre, der føler på samme måde. For mit vedkomne, fik jeg ikke en kæreste før jeg var 16 år og gik i 1g. Men da jeg var på din alder, havde alle mine veninder også kærester. Så jeg kan godt forstå, at du også gerne vil have en. Men husk på, at tit når man jagter noget, er det svært at få. Hvorimod hvis man holder alle muligheder åbne, vil nye chancer og bekendskaber måske pludseligt opstå. Det er vigtigt at du elsker dig selv, og fokuserer på, at være den bedste udgave af dig selv, fremfor hele tiden at skulle tænke over, om drengene kan lide dig og skulle tilpasse sig en masse andre mennesker :) Jeg er sikker på, at der en dag falder en helt perfekt kæreste, ned fra himlen og lander hos dig!
  Kæmpe knus Julia Sofia
 •  
 • Anonym bruger
    Kommenter Uploadet 04 jul, 2016, 11:05
  Anonym bruger Hvad skal man gøre, når man har kysset lidt med en person, som man synes var lidt sød. Men nu hvor personen også viser interrese for en, vil jeg vildt gerne bakke ud. Jeg føler ikke jeg har følelser for ham, men ved ikke hvad jeg skal gøre. Det er første gang jeg prøver sådan noget her
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
  Hej du! Tusind tak for dit spørgsmål :) 
  Jeg vil hundrede procent sige, at det altid er bedst at være ærlig omkring sine følelser. Hvis du ikke har dit hjerte helt med i dette, vil situationen hverken være god for dig eller ham. Hvis det var mig, ville jeg måske prøve at tage en snak med ham, og se hvad hans følelser er omkring det. Måske fungerer i bedre som venner? Men mest af alt, er det vigtigt, at du ikke skal føle dig presset, til at kunne lide ham, bare fordi han kan lide dig. Det er okay at sige fra, og det er okay at bakke ud, hvis man ikke har sig selv 100% med! 
  Kæmpe knus Julia Sofia
 •  
 • Anonym bruger
    Kommenter Uploadet 30 jun, 2016, 16:59
  Anonym bruger Hej, Jeg ved ikke om jeg skal intim-barbere mig, og hvad jeg skal gøre i forhold til det? Er det normalt, også i forhold til den første gang?
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
  Hej du! Tusind tak for dit spørgsmål :) Jeg tror at netop det emne, er et mange undrer sig over og har svært ved at finde svar på.
  I sådan nogle situationer, handler det virkelig om, at man skal mærke efter, og gøre det, der føles naturligt for DIG! Hvis du har lyst til at barbere dig, skal det være fordi at DU har det godt med det, og det måske er noget, der giver dig selvtillid. Du skal virkelig huske, at du ikke nødvendigvis skal følge med det du måske "tror" er standard, men husk at gøre hvad der føles rigtigt for dig. Den person du er sammen med første gang, vil jo bare gerne have dig - barberet eller ej ;)
  Knus Julia Sofia
 •  
 • Anonym bruger
    Kommenter Uploadet 30 jun, 2016, 14:47
  Anonym bruger Hej:) Hvad skal man høre hvis ens vendinde siger ens kæreste flirter med andre og man ikke helt ved om det er rigtig...For da hun sagde det, sagde hun det med stoneface. Kram Anonym
 • Julia Sofia
  JULIA SOFIA
  Hej du! Tusind tak for dit spørgsmål :) Først og fremmest, tror jeg at det vigtigste er, at du selv føler at du kan stole på ham. Det er selvfølgelig også en god idé, at lytte til dine veninder, men det skal føles rigtigt i maven. Så prøv at mærk efter, og se hvordan du føler omkring det. Og så skal du huske at passe på dig selv og dit hjerte! 
  Knus Julia Sofia
 •  
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.