Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Siden sidste uge
  3 Seneste emne     5 Seneste indlæg     3 Hotte emner  

Nya svar

 

Behöver du peppning? Vänta inte – be om pepp hos peppmaffian!

 
 
 • Författare
   
  Indlæg
  Emne
  Uploadet
 •  
 • anonym128
  Det virker lidt som om han skal spille hård/sej overfor sine venner. Synes du skal konfrontere ham med der du ved han blandt andet har sagt, og så find ud af hvad han virkelig vil og om han faktisk kan lide dig. For når han siger han bliver sød til at venner ligeså snart du kommer, fordi han gerne vil score dig, det er der man skal passe på....så ikke giv en ekstra chance før du er 100 procent sikker, for ellers tror han bare han bliver tilgivet hver gang. 
  Håber det hjalp😊
  08 jul, 2018, 15:39
 •  
 • Kærkys
  Helt ærligt: jeg er på ingen måde med.
  Jeg vil meget gerne hjælpe og jeg har læst din besked igennem 2 gange og jeg synes det er lidt svært at finde ud af hvad der præcis sker.
  Hvis du vil kopier din besked og sende den en gang til efter du selv har kigget den igennem (jeg dømmer ikke stavefejl) og give alle personerne i teksten et navn og bruge det hver gang du skriver om den person.

  Jeg skal nok prøve at komme med et svar hvis du gør det
  02 jul, 2018, 21:35
 •  
 • mille0603
  Jeg kan virkeligt godt forstå, du synes, det er svært! Hvis du virkeligt mærker godt efter indeni, tror jeg godt, du kan finde ud af, hvem du bedst kan lide af dem. Eller en anden ting: hvem faldt du for først? For hvis du virkeligt kunne lide den første, ville du ikke måske være faldet for den anden.
  I forhold til din bror, synes jeg at du skal sige til ham at du er blevet lidt vild med ham her drengen, og at du virkelig håber at han vil støtte dig i det. Din storebror ønsker for dig at du er glad, og det bliver du af ham her, du er vild med.
  Det er selvfølgelig lidt svært ikke at ødelægge de 2 drenges forhold, hvis du mener, de begge føler noget for dig. Men jeg synes at du stadig skal vise den dreng, du vælger, som du mindst kan lide at du stadig holder af ham men som en god ven. Selvfølgelig kan den du bedst kan lide måske blive jaloux, men så må du forklare ham at det er der ingen grund til at være.
  Håber jeg hjalp lidt. Jeg kan godt se, det er et svært problem, men jeg håber du finder ud af det! 
  Knus!
  23 jun, 2018, 21:34
 •  
 • anonym032
  Tak for svar Smukke1234... Har desværre lige fundet ud af, at han er blevet kærester med min x veninde..
  16 jun, 2018, 21:34
 •  
 • Laur572a
  Hejsa
  En eller anden dag, står du bare overfor dit livs kærlighed. Tro mig! Du ved når det er ham. Der kan gå uger, måneder og måske år, før han dukker op. Selvfølgelig finder du kærligheden på et tidspunkt. Kærlighed er bare ikke luge noget der kommer på 2 sekunder. Du er 13 år, og det er ingen alder. Du har rigtig mange år tilbage endnu, og en eller anden dag, så står du overfor dit livs kærlighed. Du kan aldrig vide hvordan, hvor og hvornår det sker.

  For at gøre dig mere afslappet. Så vil jeg lige fortæller hvordan jeg mødte min kæreste. Det startede med at jeg fik et fritidsjob i en dagligbutik som hedder Meny. Der havde jeg arbejdet i næsten et år. Til jul og nytår blev der en ny drenge ansat. Han så rigtig sød ud og vi snakkede rigtig godt sammen. Efter 2 måneder, så spurgte han mig om vi skulle komme sammen, og vi har nu været sammen i snart 5 måneder. Tro mig, du kan aldrig vide hvornår han dukker op.

  Jeg kan godt føle med dig, omkring det med at have en man kan gå og kysse med osv. og den person skal nok komme lige pludselig. Du er bare nød til at lade det tage tid, sådan er det desværre <3

  Håber at det hjalp lidt. Skriv gerne hvis der er mere
  24 maj, 2018, 15:13
 •  
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.