Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 
Spørgsmål og svar
 
 • SPØRGSMÅL Min menstruation er begyndt. Hvad skal jeg vide?
 • SVAR Tillykke med din første menstruation :-)
  Din første menstruation kan være lidt eller meget. Jeg fortæller om "gennemsnitlige" menstruationer, men det er meget forskelligt, hvad der er normalt. Du kan bløde alt fra 3 til 7 dage. Den første dag, du bløder, hedder dag et, og det registrerer du. Så fortsætter du med at tælle, til du når til den første dag i din næste menstruation. Antallet af dage er længden på din menstruationscyklus. Gennemsnittet er 28 dage, MEN normalen er 21-35 dage.
  Det er svært at sige, hvornår du får din næste menstruation... måske omkring tredive dage men gå ikke i panik, hvis der går 60 dage.
  Det tager i gennemsnit et til tre år, før din krop får en regelmæssig rytme. Det er ikke ualmindeligt, at din menstruation er forsinket, eller at den springer over, når du er teenager. Der er meget, som kan påvirke din cyklus. Det kan være stress, familieproblemer, kæresteproblemer, eksaminer, sygdom, kost, medicin, men selv gode ting som ferier kan være skyld i forsinkelser. Hvis du ikke kan være gravid, så er der ikke noget at være bekymret over. Din krop finder sin egen rytme til sidst.
  Hvilken beskyttelse skal du bruge... bind eller tamponer? Det er helt op til dig. Når du lige begynder at få menstruation, anbefaler jeg, at du bruger bind af typen Libra girl i størrelse Normal eller Libra Invisible. De er virkelig gode med en kerne, der sikrer mod læk ved at tvinge blodet ind mod midten af bindet i stedet for, at det lækker i siderne... adr! Disse bind er også tynde, absorberende, behagelige og diskrete.
  Når du har fået din første menstruation og er blevet vant til at bruge bind, kan du jo overveje tamponer. Tamponer er perfekte til sport og svømning. Libra Applicator-tamponer har en plastikapplikator, som gør dem lettere at sætte op i forhold til andre tamponer. De er også kompakte og diskrete. Mange kvinder bruger en kombination af bind og tamponer, alt afhængigt af hvad de skal lave.
 •  
 
Kommentarer
 • Ingen kommentarer tilføjet endnu.
 

Vil du skrive en kommentar?Du skal være medlem af Girls1st for at kunne kommentere eller give nogen en peptalk Log ind! eller oprette dig! (som medlem kan du også dele historier og tale med andre i forummet osv.).

 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.