Girls1st denmark Libresse initiative
 
 
 
 

Expert: Anna Bjerre

Anna Bjerre
HJEMMESIDE
www.GirlTalk.dk
 

Jeg er psykolog og daglig leder af GirlTalk.dk. Hver dag taler jeg med unge piger som har brug for en der lytter og et råd omkring det at være pige. Der kan være utallige spørgsmål og mange tanker. Tanker omkring hvordan kroppen udvikler sig og hvordan man får det godt med sig selv. Det er helt naturligt at føle sig lidt alene med tankerne, men der er mange som har det ligesom dig. Måske er du usikker omkring din mestruation, eller måske har du bare brug for at spørge omkring din krop, din kæreste eller de følelser du ikke forstår. Dem kan der nemlig være mange af. Og du er ikke alene om alle tankerne. I denne brevkasse er der plads til det hele og du må spørge om alt - helt anonymt selvfølgelig.

 
 
Brug for omgående peptalk? Prøv peptalkmafiaen!

Få hundredvis af piger til at heppe på dig, når du prøver noget for første gang.

 
Stil et spørgsmål
   

 
 
 

Du behøver ikke være medlem af Girls1st for at kunne stille et spørgsmål til en af vores eksperter. Men – vil du være med i snakken i vores forum, så er det bare at  eller registrere dig. Som medlem kan du også dele dine historier, få lidt peptalk af pepmafiaen og en masse andet!

 

Spørgsmål og svar

 
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 12 jul, 2018, 17:02
  Anonym bruger Hej jeg er en pige på 15 år sidste sommer (for et år siden) fik jeg min første mens og så gik der lang tid før jeg fik den igen. Jeg fik den så igen i december men det var ikke rigtig mens det var mere sådan brunt udflåd og jeg har ikke haft det siden. jeg begynder at blive lidt bekymret er det normalt?
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for din mail.

  Desværre kan ens menstruation godt være meget uregelmæssig- specielt i starten. Så det er ikke helt unormalt, at der er gået så lang tid imellem. Samtidig er der mange ting, der spiller ind i forhold til om ens menstruation udebliver - hvis du har været meget stresset, været syg, tabt dig meget eller dyrket meget motion, al det kan påvirke din menstruationscyklus. Så umiddelbart er der ikke andet at gøre, end at vente og se, hvornår din menstruation kommer igen.
  Håber det var svar på dit spørgsmål - ellers må du meget gerne skrive herinde igen
  Kærlig hilsen Anna
 •  
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 12 jul, 2018, 16:47
  Anonym bruger Hej. Jeg er en pige på 13 år. Her i går havde jeg en smule væske i mine trudser, tror det enten var rødt eller brun. Ihvertfald en farve som jeg ik havde aet før. Det var i en meget lille mængde. I dag da jeg så kom hjem var mine underbukser fyldt med noget rød/mørkebrunt væske igen, det var endda OGså på den anden side. Jeg har slet ikke ondt i maven eller noget, andet end at i går mærkede jeg det spændte lidt nede ved tarmene/ved skridtet? og Det der væske drøbber ikke konstant? Er det min menatraution? Var lidt i tvivl fordi efter hvad jeg ved har man nok MEGWT ondt Første gang? Jeg er MEGWT forvirret, håber i kan hjælpe Kh pige
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for din mail.
  Og tillykke med din menstruation! Det du beskriver er din første menstruation.
  Det er slet ikke alle, der har ondt i maven, når de har deres menstruation, og det kan også skifte fra gang til gang, om man har nogle andre symptomer ud over at bløde.
  Håber det var svar på dit spørgsmål - ellers skriv til mig igen herinde
  Kærlig hilsen Anna
 •  
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 12 jul, 2018, 16:43
  Anonym bruger Hej. Jeg har 2 gange nu oplevet at der er nofet rødligt brunt i mine trudser, og jeg ved ikke om det er menstruation, det gør slet ikke ondt i maven eller noget, jeg er 13 år gammel. Håber du kan hjælpe mig.
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for din mail.
  Umiddelbart lyder det som om, det godt kunne være din menstruation:-) Men hvis du inden for de sidste 14 dage 3 uger har faldet, eller slået dig i maven eller underlivet, så kan det også være derfra, at en smule blod har blandet sig i din udflåd.
  Man behøver heldigvis ikke at have ondt i maven, når man har menstruation, og du kan sagtens have din menstruation uden nogen andre symptomer end, at du bløder:-)
  Håber det hjalp en smule
  Ellers må du meget gerne skrive herinde igen.
  Kærlig hilsen Anna
 •  
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 12 jul, 2018, 16:41
  Anonym bruger stedenfor at skiftebind hver 3-4 time kan man så ikke bare tage to bind på oven over hinanden.
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for dit spørgsmål.

  Grunden til, at man råder til at skifte bind hver 3-4 time er ikke fordi, bindet bliver fyldt, så man risikerer at bløde igennem.
  Det er bedst at skifte bind så ofte for at undgå, at der udvikler sig fugt, svamp og bakteriesygdomme i underlivet. Hvis man ikke skifter bind, så skaber man et enormt fugtigt miljø for sit underliv, det ikke har godt af. Dit underliv har brug for frisk luft for at holde sig sund. Det er også derfor, at man siger, at man helst ikke skal bruge trusseindlæg hver dag.
  Håber det var svar på dit spørgsmål - ellers må du meget gerne skrive herinde igen
  Kærlig hilsen
  Anna
 •  
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 12 jul, 2018, 16:36
  Anonym bruger Jeg ved vil gerne vide hvor lang tid der ca går inden jeg får menstruation. Jeg har fået hår og mine bryster vokser og jeg har fået udflåd fra en måned siden.
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for din mail.
  Det er desværre umuligt at sige, hvornår din mensttruation kommer. For nogle kan der gå flere år fra, at de begynder at have udflåd til deres menstruation kommer og for andre kan den komme ret hurtigt efter.
  Der er desværre ike andet at gøre end at være opmærksom på, at den komme lige pludseligt. Mit bedste råd til dig er at have et bind med  i tasken, så du er forberedt. Håber du fik svar på dit spørgsmål - ellers må du gerne skrive herinde igen
  Kærlig hilsen Anna
 •  
 • Anonym bruger
    Vis Uploadet 03 jul, 2018, 12:33
  Anonym bruger Jeg har lige fået min menustration, men bløder man mere efter man har haft det et par gange?
 • Anna Bjerre
  ANNA BJERRE
  Hejsa og tak for din mail.
  Tillykke med din menstruation :-)
  Det er normalt at man bløder lidt mere, end man gør første gang, man bløder. Når du nærmer dig de 30 år, vil du også bløde lidt mere, end du gjorde, da du først fik din menstruation.
  Jeg håber, du fik svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive herinde igen.
  Kærlig hilsen Anna
 •  
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
 • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.