Girls1st denmark Libresse initiative
Film
 

Alt det, du gerne vil vide, men ikke tør spørge om!

Nu er tiden kommet til at tage bladet fra munden og turde tale om menstruation, kønsorganer og pigers kroppe. Libresse har lavet en Youtube-serie ,hvor vores eksperter Anna og Friederikke Sofia (som I også kan stille spørgsmål til her på Girls1st) svarer på alt det, som mange unge piger spekulerer over, men som det kan være svært at spørge om. Om menstruation, forhold, sex, udflåd og alt det andet, som følger med teenagealderen og handler om kønsorganerne.

Med jævne mellemrum dukker der forskellige gæster op. Bloggeren Maria Andersen, der også kaldes Video Maria, stiller gode spørgsmål om menstruation – og hun kommer igen!

Vi vil gerne afdramatisere kvindekroppen og igen gøre den til noget naturligt – så derfor vælger vi at tale åbent om de spørgsmål, som unge piger ofte stiller til vores jordemødre og eksperter her på Girls1st.

Så velkommen til menstruation, sex, udflåd og underliv – vi taler om det hele i vores film! Alt det, du gerne vil vide, men aldrig har turdet spørge om!

Den første menstruation, hvornår kommer den? - Maria spørger!

Hvornår kommer den? Hvad gør man, hvis den ikke kommer, og hvad er en menstruationscyklus? Maria Andersen stiller alle de spørgsmål om den første menstruation, som du spekulerer over, men ikke selv har turdet stille!

Vil du vide mere?

Spørgsmål om kroppen - vi svarer!

Er det okay at onanere? Kan man virkelig have sex, når man har menstruation? Vi svarer på nogle af de spørgsmål, som vi har fået!

Vil du vide mere?

Hvordan ser man ud dernede?

Men hvordan ser jeg egentlig ud? Skal skamlæberne se sådan ud? Her får du svar på alt muligt om, hvordan det ser ud dernede, som du aldrig har turdet spørge om!

Vil du vide mere?

Udflåd - det er noget, alle piger har!

Kan alle lugte det? Hvorfor får man det? Her får du svar på alt det, du gerne vil vide om udflåd, men aldrig har turdet spørge om!

Vil du vide mere?

Menstruation, hvordan fungerer det? - Maria spørger!

Hvornår kommer den? Hvor meget er det? Hvorfor kan det se brunt ud? Maria Andersen stiller alle de spørgsmål om menstruation, som du spekulerer over, men ikke selv har turdet stille!

Vil du vide mere? 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.