Girls1st denmark Libresse initiative
Etisk politik
 


Girls1st.dk er selvfølgelig et sted, hvor vi kan fortælle om os selv og de produkter, vi sælger, men det er også et sted, hvor du kan dele dine tanker og idéer, billeder og links, spørgsmål og svar.
For at det skal kunne lade sig gøre, og for at Girls1st.dk fortsat skal være et rart sted, er det vigtigt, at alle føler sig velkomne og bliver behandlet ordentligt.
Her er et par grundlæggende regler, som vi mener, vi alle bør følge:

Forummet
Du skal oprette en konto hos Libresse.dk, før du kan skrive i forummet. Der andre services på stedet, som også kræver registrering. Når du opretter dig, accepterer du samtidig følgende:

Ingen personlige kritik
Du må ikke fornærme, gøre nar af eller kritisere andre brugere. Tilsvining og bagvaskelse, racisme og racistisk propaganda er selvfølgelig strengt forbudt. Du må ikke opslå eller skrive nogen form for materiale, information eller andre former for meddelelser, der er i strid med den gældende lovgivning.

Ingen fjendtlig attitude
Vær sød og høflig. Provoker og sig ikke grimme ting. Du må ikke true eller være aggressiv.
Alle indlæg i forummet skal være respektfulde og venlige. Husk, at du andre læser, hvad du skriver! Og glem ikke, at alle har ret til at have sin egen mening, selvom du ikke er enig. Det er i bund og grund idéen med hele forummet.

Kun rigtige mennesker, tak
Du må ikke bruge Libresse.dk til kommercielle formål, f.eks. til at reklamere eller sælge produkter eller ydelser.
Respekter loven om ophavsret (dvs. undlad at uploade materiale, som du ikke har rettighederne til). Girls1st.dk er ikke ansvarlig for brugere, der bryder loven om ophavsret og udgiver materiale, de ikke har rettighederne til. Du kan læse mere under Juridisk Erklæring.

Girls1st hjemmeside bør være et rart sted, hvor alle kan finde hjælp i forbindelse med deres menstruation og andre relaterede emner. Så vi rydder op på siden en gang imellem og fjerner indlæg, der bryder reglerne, er i strid med lovgivningen, eller kan virke sårende på andre brugere af siden. Vær rar at give os besked, hvis du støder på noget, du mener, vi bør fjerne!

Billeder
Vær forsigtig med de billeder, du uploader. Alle brugere kan tilføje et billede til deres profil. Billedet vil blive vist på Min side og i forummet (når du ikke vælger at være anonym). Husk, at enhver, der er logget på, kan se dit billede, så tænk dig godt om, før du uploader. Og vær opmærksom på, at du muligvis bryder loven, hvis du f.eks. uploader et billede af en berømt person uden først at have indhentet tilladelse fra den person og/eller fotografen.

Brud på reglerne
Vi mener selv, at nogle af reglerne på Girls1st hjemmeside faktisk gør siden bedre for dig, så vi forventer, at alle brugerne følger dem. Alle, der bryder reglerne, eller udviser manglende respekt for andre brugere, vil blive bortvist fra siden. Læs mere om vores generelle regelsæt under Juridisk Erklæring.

Bagsiden af internettet
Husk, at på internettet er der mange mennesker, der lader som om, de er en anden, end de i virkeligheden er. Vær påpasselig med, hvem du taler med, og skriv aldrig nogen form for personlig information direkte på siden. Hvis du bemærker nogen, der opfører sig underligt, beder dig om underlige ting, eller andet i den dur, så fortæl os det!

Sidst, men ikke mindst!
Vær venlig.
Pas på dig selv – og god fornøjelse! 
 
 
 
Loading
Har du glemt din adgangskode?!
Tag det roligt! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.
Glem ikke at indtaste din e-mail-adresse (eller dit brugernavn).
E-mail-adressen (eller brugernavnet), du har angivet, er ugyldig
Der er afsendt en e-mail med instruktioner til din e-mail-adresse.
Der opstod en serverfejl, mens du forsøgte at sende en e-mail. Kontakt din administrator.
E-mail eller brugernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din browser er ret gammel :-(

Opdater til en af følgende for at få en bedre oplevelse på Girls1st:

1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søg
  • Søger... Loading

 
 
 

Afmeld

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.